Chocovic Imitatie Chocolade Wit 10 Kg

Chocovic imitatie chocolade wit, 10 kg per doos

Voor het maken van modeleerbare chocolade of dripcakes.

tot 30 kg € 6,50

€ 69,50

  • 10 kg
  • Uitverkocht

Chocovic Imitatie Chocolade Wit 1 Kg

Chocovic imitatie chocolade wit, 1 kg verpakking

Voor het maken van modeleerbare chocolade of dripcakes.

tot 30 kg € 6,50

€ 7,50

  • 10 kg
  • Uitverkocht

Chocovic Imitatie Chocolade puur 10 kg

Chocovic imitatie chocolade puur, 10 kg per doos

Voor het maken van modeleerbare chocolade of dripcakes.

tot 30 kg € 6,50

€ 69,50

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocovic Imitatie Chocolade puur 1 kg

Chocovic imitatie chocolade puur, 10 kg per doos

Voor het maken van modeleerbare chocolade of dripcakes.

tot 30 kg € 6,50

€ 7,50

  • 1 kg
  • Uitverkocht

Chocuise 500 gram (diverse smaken)

Chocuise diverse smaken (ingrediiënten/ zie verpakking)

500 gram

INGREDIËNTEN:

suiker, palmvet, kokosolie, lactose (melk), weipoeder (melk)

Emulgatoren (E492, E322 (soja), aroma, kleurstof (E160b)

Voedingswaarden per 100 gr. Energie 2430 kj (583 kcal.) Vetten 37g, – waarvan verzadigde vetten 28g, koolhydraten 61 g, -0waarvan suikers 61 g, vezels 0 g, eiwitten1,0 g, zout 0,16 g.

Toepassing:

dippen van cakepops, donuts eclairs.

Gebruiks advies: opsmelten bij een temperatuur van +/- 50 C, afhankelijk van de gewenste laagdinkte voor het verwerken bij een temeperatuur van 25 graden.

Product na couvreren/ decoreren koelen.

te gebruiken voor cakepops, dripcakes, eclairs, candy apple, donuts ect.

 

tot 30 kg € 6,50

€ 5,25

  • 0,5 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Callebaut Chocolade Callets puur 1kg

Callebaut Chocolade Callets / Chocoladedruppels Puur 1kg

Zo heten de Pajets van Callebaut: Callets. Deze handige couverturedruppels bieden een ongekend gebruiksgemak. Je smelt ze zeer eenvoudig zonder eerst een blok aan stukken te hoeven hakken en je maakt er vervolgens de meest uiteenlopende lekkernijen mee. Deze Pure variant heeft een hoog gehalte aan cacaobestanddelen waardoor je een echte pure chocoladesmaak zult ervaren. Gebruik ze voor alle toepassingen waarvoor je pure chocolade nodig hebt voor de beste smaak en het beste resultaat!

Callebaut

De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebau zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.

Ingrediënten: 

Cacaomassa, Suiker, Cacaoboter, Emulgator: sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma

 

Voedingswaarde per 100 gram: 

Energie: 546 kCal / 2.284 kJ

Vetten: 35,9g 

  waarvan verzadigde vetten: 22,5 g 

Koolhydraten 46,2g

  waarvan suikers 44 g      

Eiwitten 5 g

Zout 0,015 g

Aanbevolen bewaaromstandigheden:

Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C

De producten moeten bewaard worden in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving

 

tot 30 kg € 6,50

€ 10,99

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Callebaut Chocolade Callets Wit 1kg

Callebaut Chocolade Callets  / Chocoladedruppels Wit 1 kg

Is witte chocolade wel chocolade? Voor de liefhebber van pure chocolade misschien niet, die zal het vergelijken met alcoholvrij bier: Het lekkerste is er uit gehaald. Witte chocolade bevat nl. niet de cacaobestanddelen die de chocolade zijn karakteristieke smaak geven en hem laten kleuren van lichtbruin tot bijna zwart. Maar voor de liefhebber zijn de Callebaut chocolade Callets Wit onweerstaanbaar!

 

Ze hebben een heerlijke volle, romige smaak, zijn lekker zoet met een vleugje vanille. En ze smelten natuurlijk op je tong! Komt nog bij dat je er net zo gemakkelijk fraaie bonbons, witte chocoladesaus, leuke lollies, in combinatie met chocoprintvellen, breekchocolade voor elk seizoen /- thema mee kunt maken .. kortom de lekkerste witte chocolade in de meest ideale vorm.

Callebaut

De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebau zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.

Ingrediënten: 

Suiker, cacaoboter, vVolle melkpoeder, Emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille aroma

 

Voedingswaarde per 100 gram: 

Energie: 569 kCal / 2.382 kJ

Vetten: 35,8 g

waarvan verzadigde vetzuren: 22,7 g   

Koolhydraten: 55,4 g

  waarvan suikers: 55 g

Eiwitten: 6 g

Zout: 0,21 g

 

Aanbevolen bewaaromstandigheden:

Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C

De producten moeten bewaard worden in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving

 

tot 30 kg € 6,50

€ 10,99

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Callebaut Chocolade Callets melk 1kg

Callebaut Chocolade Callets / Chocoladedruppels Melk 1kg

Melkchocolade in zijn puurste vorm (couverture), daaruit bestaan deze Callebaut chocolade Callets Melk voor 100%. Door zijn unieke druppelvorm (Callets) zijn ze supergemakkelijk en snel te smelten en in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristalisatie. Deze Callebaut chocolade Callets Melk zijn op vele fronten toepasbaar, ze zijn echter wel een beetje gevaarlijk: probeer er maar eens af te blijven terwijl je ermee aan het werk gaat! Deze onweerstaanbaar lekkere druppels nodigen nl. wel uit tot snoepen! Een paar toepassingen: Overheerlijke chocolademelk, chocolaatjes, bonbons, chocoladefontein.

Callebaut

De chocolade producten van Callebaut worden gekozen door professionele banketbakkers, patissiers en chocolatiers over de hele wereld. In het chocolade-hart van België worden al sinds meer dan een eeuw de fijnste chocoladesoorten geproduceerd. Chocolade in zijn puurste vorm (genaamd couverture), daaruit bestaan Callebaut chocoladecallets voor 100%. Door de unieke druppelvorm (callets) zijn ze eenvoudig en snel te smelten en bijvoorbeeld in de opgeloste couverture te strooien voor optimale voorkristallisatie. De chocoladecallets van Callebau zijn er in diverse smaken en zijn op vele fronten toepasbaar en zeer voordelig in gebruik.

Ingrediënten: 

Suiker, Cacaoboter, Volle melkpoeder, Cacaomassa, Emulgator: sojalecithine, Natuurlijk vanille aroma

 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie:  563 kCal / 2.356 kJ

Vetten: 36,1 g 

  waarvan verzadigde vetten: 22,9 g 

Koolhydraten: 50,9 g

 waarvan suikers: 50 g

Eiwitten:  7 g       

Zout: 0,2 g

Houdbaarheid en aanbevolen bewaaromstandigheden:

18 maand(en) na productiedatum

Bewaartemperatuur : 12 - 20 °C

De producten moeten bewaard worden in een schone, droge (relatieve vochtigheid max.70 %), en reukvrije omgeving.

€ 10,99

  • 1 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

CHOCUISE SOUPLESSE NEUTRAAL 3 KG

Chocuise souplesse neutraal / wit RPSO MB

 

Souplesse Neutraal is hetzelfde als de Witte Chocolade Souplesse (chocuise cacaofantasie wit). Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating. Het voordeel van de neutrale souplesse is dat je zelf kleur en smaak kunt toevoegen.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

 

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, emulgatoren E492, E322, aroma

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                       2.430 kJ, 583 kcal

Vetten, waarvan                     37 g

  Verzadigd                            29 g

  Enkelvoudig onverzadigd      7 g

  Meervoudig onverzadigd       2 g

Koolhydraten, waarvan           61 g

  Suikers                               61 g 

Vezels                                  0 g

Eiwitten                                1 g

Zout                                     0,16 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 16,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

CHOCUISE SOUPLESSE MELK 3 KG

Chocuise souplesse melk MB/UTZ  3 kg                      

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, weipoeder (melk), magere melkpoeder, magere cacaopoeder, emulgator E322, aroma, natuurlijk aroma

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                       2.454 kJ, 290 kcal

Vetten, waarvan                     41 g

  Verzadigd                            31 g

  Enkelvoudig onverzadigd       8 g

  Meervoudig onverzadigd        2g

Koolhydraten, waarvan            48 g

  Suikers                                47 g 

Vezels                                    2 g

Eiwitten                                 6 g

Zout                                      0,28 mg

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 17,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

CHOCUISE SOUPLESSE PUUR 3 KG

Chocuise souplesse puur MB/UTZ 

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, magere cacaopoeder, weipoeder (melk), emulgatoren: E492, E322, aroma.

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                      2.408kJ,  579kcal

Vetten, waarvan                    40 g

  Verzadigd                           30 g

  Enkelvoudig onverzadigd      7 g

  Meervoudig onverzadigd       2 g

Koolhydraten, waarvan          50 g

  Suikers                               48 g 

Vezels                                  4 g

Eiwitten                                3 g

Zout                                     0,39 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren.

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 16,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocuise Souplesse Aardbei 3 kg

Chocuise souplesse aardbei RSPO MB 3 kg

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, emulgatoren: E492, E322, aroma, kleurstof E120.

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                     2.425 kJ, 582 kcal

Vetten, waarvan                   37 g

  Verzadigd                          29 g

  Enkelvoudig onverzadigd     7 g

  Meervoudig onverzadigd      2 g

Koolhydraten, waarvan          61 g

  Suikers                              61 g 

Vezels                                  0 g

Eiwitten                               1 g

Zout                                    0,16 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 17,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocuise Souplesse Sinaasappel (non-azo) 3 kg

Chocuise souplesse sinaasappel non azo MB 3 kg  

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, emulgatoren: E492, E322, natuurlijk aroma, paprika extract, aroma, kleurstof E120.

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                     2.434 kJ, 584 kcal

Vetten, waarvan                   37 g

  Verzadigd                          29 g

  Enkelvoudig onverzadigd     7 g

  Meervoudig onverzadigd      2 g

Koolhydraten, waarvan         61 g

  Suikers                             61 g 

Vezels                                 0 g

Eiwitten                               1 g

Zout                                    0,16 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 17,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocuise souplesse limoncello RSPO MB 3 kg

Chocuise souplesse limoncello RSPO MB 3 kg  

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, melkeiwit, emulgatoren: E492, E322, kleurstof E160a, natuurlijk aroma.

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                   2.441 kJ, 586  kcal

Vetten, waarvan                 38 g

  Verzadigd                         28 g

  Enkelvoudig onverzadigd   7 g

  Meervoudig onverzadigd    2 g

Koolhydraten, waarvan        59 g

  Suikers                             59 g 

Vezels                                 0 g

Eiwitten                               2 g

Zout                                    0,19 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 17,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocuise Souplesse Banaan 3 kg

Chocuise souplesse banaan RPSO MB 3 kg

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

- Optimale glans

- Volledige hechting aan het product

- Diepvriesbestendig

- AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten:

Suiker, plantaardig vet, plantaardige olie, lactose, weipoeder, emulgatoren: E492, E322, aroma, kurkuma extract, kleurstof E160b 

Voedingswaarde per 100 gram

Energiewaarde                      2.428 kJ, 582 kcal

Vetten, waarvan                    37 g

  Verzadigd                            29 g

  Enkelvoudig onverzadigd      7 g

  Meervoudig onverzadigd       2 g

Koolhydraten, waarvan           61 g

  Suikers                               61 g 

Vezels                                   0 g

Eiwitten                                1 g

Zout                                     0,16 g

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 16,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Chocuise Souplesse Kers 3 kg

Chocuise souplesse kers RPSO MB 3 kg

Chocuise Souplesse is een flexibele coating ter decoratie en/ of afdekking van gebak, brood en stukwerk. Het wordt toegepast als een product verwerkt wordt via de vriezer of koeling. De souplesse hardt niet volledig uit. Het blijft flexibel, waardoor het niet van het product afknapt. Na ontdooien van het product vormt zich geen condens op de coating.

De voordelen op een rijtje:

- Geschikt voor invriezen

 - Optimale glans

 - Volledige hechting aan het product

 - Diepvriesbestendig

 - AZO vrij

Gebruiksadvies:

Opsmelten bij een temperatuur van ±50°C. Afhankelijk van de gewenste laagdikte verwerken bij een temperatuur van 25-35°C. Product na couvreren/ decoreren koelen.

Ingrediënten: Suiker, palmvet, kokosolie, lactose (MELK), weipoeder (MELK), emulgatoren (E492, E322 (SOJA)), kleurstoffen (E120, E133), natuurlijk aroma, aroma.

Bewaaradvies: koel en droog bewaren

Verpakking: emmer à 3 kg

tot 30 kg € 6,50

€ 17,50

  • 3 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1